Aktualno

2. WEBINAR Z ZDRAVNICO: Zdrava hrbtenica in vitalno medenično dno

EDINSTVENI WEBINAR, KI BO SPREMENIL VAŠE MNENJE O ZDRAVJU HRBTA.

Naučite se optimalno gibati in spremenite razmišljanje o zdravju hrbtenice. Uradna stran, kjer se prijavite je TUKAJ>>>

STE SE ŽE KDAJ VPRAŠALI:
Ali si lahko z določeno vadbo in gibanjem škodujem?
Kako preprečim bolečine v križu in inkontinenco?
Si z optimalnim dihanjem lahko izboljšam počutje?

Če vas zanima vsaj eno vprašanje, potem morate se morate prijaviti na 2. spletni seminar, kjer predstavimo 5 najbolj učinkovitih vaj proti bolečinam v hrbtenici in 2 bistvena nasveta za zdravje medvretenčnih ploščic. Predstavljena vsebina temelji na klinično dokazanih resnicah za pomoč pri zmanjšanju napetosti v hrbtenici in medeničnem dnu. Razkrili bomo mite, ki so povezani za nešteto težav s hrbtenico, saj zaradi napačnih obravnav prihaja do utesnitev, bolečin in posledično mehko-tkivnih poškodb. Opremite se s preverjenimi informacijami in izboljšajte svoje počutje za vedno.

Predavateljici sta fiziatrinja dr. Maja Frangež, fiziatrinja, vodilna na področju raziskovanja fascij v Sloveniji, članica akademije dr. Schlep, z rednim delom na inštitutu za medicinsko rehabilitacijo Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana, avtorica številnih člankov s področja rehabilitacijske medicine in Špela Jakša univ. dipl. biokemije in fizioterapevt, lastnica znamke Peti element, ki teorijo pretvarja v prakso že od leta 2004. Vsebine črpata iz klinično dokazanih anatomskih resnic, človeške fiziologije ter potrjenih raziskav. Ob nakupu spletnega seminarja prejmete tudi izvleček vsebine.

KAJ Z UDELEŽBO PRIDOBITE:

 • razumevanje dihanja in vpliva diha na celotno telo;
 • 5 vaj proti bolečinam v hrbtenici;
 • 2 bistvena nasveta kako preprečiti bolečine v križu;
 • informacijo o 3 glavnih stebrih telesa s pomočjo katerih omogočite čvrst trup in obvarujete medenično dno;
 • natančna opozorila s katerimi vrstami vadbe in gibi se lahko poškodujete;
 • razodetje anatomskega nastavka, kako ohranjati vitalnost medeničnega dna;
 • praktični nasvet kako preprečiti inkontinenco;
 • definicijo aktivacije notranje enote za zdrave medvretenčne ploščice in
 • informacije o najnovejših raziskavah na področju zdravja hrbta.

Predstavljamo spletni seminar klinično dokazanih resnic.

WEBINAR: MITI IN RESNICE O DIHANJU, PROTI BOLEČINAM V KRIŽU, ZA ZDRAVJE MEDENIČNEGA DNA

Seznanite se kako pri določenih vajah oz. aktivnostih pomagamo telesu vzpostaviti stabilnost. Kakšna je povezava med šibkim dihom in med nestabilno hrbtenico. Naučite se postavljati svoje tri glavne stebre telesa v položaj, kjer bo manj obremenitev in posledično trup močnejši. Spoznajte kaj igra ključno vlogo za ustrezno rehabilitacijo pri ljudeh s težavami v hrbtenici in začutite dva cilindra v trebušni steni, ki bosta zbudila globoko notranjo enoto, ki služi podpori in našem zdravju. Zdravnica in fizioterapevtka sta združili moči in bosta v edinstvenem webinarju poskrbeli za večje ravnovesje in vas opremili z orodji za boj proti težavam v “centru” telesa.

Predstavljene tehnike bo potrdila zdravnica dr. Maja Frangež dr. med.. Gre za klinično dokazane, izjemno uspešne rešitve pri vračanju izgubljenega ravnovesja v telo. Spoznajte se z najbolj učinkovitim orodjem pri preprečevanju bolečin v hrbtenici, težavam z medeničnim dnom in se izognite porušeni telesni drži, polni kompenzacij.

VSEBINA (105 minut):

 • predavanje, med katerim se bo na zaslonu prikazovala prosojnica predavanja;
 • vaje in tehnike, ki jih bomo predelali temeljito in izkustveno;
 • dodatni nasveti zdravnice in fizioterapevtke iz prve roke, ki bodo pomagale odkleniti potencial dihanja kot glavno orodje proti bolečinam in nesimetrijam.

CENA: 38€ – 25% = 28,5€ (z že vključenim 22% DDV)

MOŽNOSTI PLAČILA:

 • KREDITNA KARTICA preko aplikacije Peti element (na blagajni izberite 2. Webinar z zdravnico);
 • PAYPAL link <<tukaj>>
 • NAKAZILO NA TRR: 28,5€ nakažite na naš TRR – Peti element studio d.o.o., Barjanska cesta 62, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 0204 5026 1794 849 (NLB d.d.), namen: za webinar z zdravnico. Sklic 00 28052020

POMEMBNO: ob plačilu javite svoj FB profil (posredujte svojo povezavo do profila), da vas povabimo v zaprto skupino ali svoj gmail, da pošljemo edinstveno kodo YouTube. Zaprosite za vstop v zaprto FB skupino TUKAJ>>>

OGLED WEBINARJA: Preko zaprte FB skupine. V primeru, da FB profila nimate, imamo alternativo unikatne kode preko YouTube kanala. Kontaktirajte nas: info@petielement.si ali 041 352 555.

Naložba v zdravje je investicija, ne strošek. Prijavite se na 2. webinar, ki bo spremenil pogled na dihanje in razkril načine proti bolečinam. Poiščimo učinkovite rešitve za vas. Veselimo se raziskovanja z vami.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana