Aktualno

Novi ukrepi glede na zahteve vlade RS

Glede na ukrepe, ki smo jih prisiljeni vpeljati obveščamo o začasni prepovedi vseh skupinskih vadbenih programov (blazine, reformer in gyrotonic). Kljub prihajajočim omejitvam vas obveščamo, da manualne obravnave in masaže ter spletni programi potekajo nemoteno dalje. Sprejeli smo vse potrebne ukrepe za zagotovitev higienske neoporečnosti prostorov ter popolno minimaliziranje možnosti okužbe:

  • redno razkužujemo vse površine po vaši vsakokratni uporabi;
  • za namene dotoka svežega zraka uporabljamo dve rekuperacijske enote in prostore zračimo tudi prisilno s pomočjo okna;
  • ob vsakokratnem prihodu vsem merimo telesno temperaturo z brezstičnim termometrom;
  • zaščitne maske so obvezne;
  • kot ekipa se izogibamo medosebnega stika in kot odgovorna znamka častimo naše delo.

Skupinske vadbene programe smo primorani začasno ustaviti v soboto 17.10.2020 dalje, za čas dveh tednov ali več (odvisno od odloka).

Vsi, ki želite karte spremeniti v individualne spletne karte ali spletne skupinske karte, ste vabljeni, da to storite tako, da nas obvestite o svojih željah, da uredimo vaš status z željo, da čim prej nadaljujete z gibanjem, krepite svoje zdravje naprej in preprečite negativni vpliv napetosti oziroma stresa.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo. Hvala za razumevanje in ne pozabimo, da smo skupaj močnejši. Vsaka preizkušnja je čas, da se okrepimo in obljubimo, da bomo za vas skrbeli še naprej. Vaš Peti element

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana