Aktualno

Program spletnih online vadb v živo

Pridužite se skupinskim spletnim online vadbam - online post-reha programi, online pilates, online treningi in online vadbe za nosečnice in po porodu. Unikaten nabor vadb preko spleta, v živo, šest dni v tednu za vsakogar. Ali si želite ohraniti pridobljeno formo, preprečiti bolečine, lajšati posledice stresa ali izboljšati svoje počutje. Skupaj smo močnejši. Spodaj objavljamo razpored spletnih vadb vidnih tudi v urniku aplikacije Peti element, kjer opravite posamezno rezervacijo.

POMEMBNO O SPLETNIH KARTAH: Nakup spletnih kart ni omejeno ne programsko, ne časovno niti terminsko. Lahko se prijavite na katerokoli spletno vadbo, kolikokrat želite, večkrat na dan ali na teden, veljavnost karte pa je neomejena. Cenik spletnih kart >>

RAZPORED SPLETNIH PROGRAMOV

  • ponedeljek 17:30 osnovni pilates
  • torek 07:00 osnovni pilates in 18:45 osnovni pilates
  • sreda 19:45 osnovni pilates in 20:45 napredni pilates
  • četrtek 17:30 post-reha in četrtek 19:30 osnovni pilates
  • petek 10:00 nosečnice ter po porodu
  • nedelja 20:30 napredni pilates

Obvestiti vas želimo, da pri spletnih vadbah uporabljamo licenčen program Zoom in prenos poteka brez zapletov. Vsi, ki imate obstoječi profil v aplikaciji Peti element in ste naša stranka, ne kreirajte si novega profila v programu, saj vam bomo pri nakazilu preko TRR ročno karte prišteli na aktivni profil, vi pa ga zato ne boste videli in bo uporaba karte zato onemogočena. Ustvarjanje novega profila je odprta opcije izključno za nove stranke, vse obstoječe stranke, profil v sistemu že imate.

osnovni pilates/program = osnovna vadba za vsakogar (oglejte si primer preko brezplačne spletne vadbe, ki smo jo imeli na fb kanalu tukaj in tukaj.
napredni pilates/program = naprednejša vadbena izkušnja za tiste brez akutnih bolečin
post/reha in senior (program v enem) = za vse s težavami v gibalnem sistemu in starejšimi nad 60.let
nosečnice/po porodu = program za nosečnice in po porodu, kjer bo 45minutni poudarek na sproščanje, raztezanje in krepitev, 15min pa na vajah za medenično dno, dihanje in boljšo čuječnost.

PROTOKOL

Ko opravite rezervacijo, vas dan prej o rezervaciji opomni opomnik, 10minut pred vadbo pa na isti email prejmete unikatno spletno povabilo na vadbo preko programa Zoom, s pomočjo katerega se nam pridružite. Odprite povezavo izključno iz medija, kjer boste gledali spletno vadbo. Potem čakate v sobi do začetka izbranega programa, ki se bo vedno začel ob rezervirani uri. Glas si omogočite sami s klikom skrajne leve ikone na ekranu - Call via device audio.

POMEMBNO: KARTE OD STUDIA IN LOKACIJ

Vse karte, kupljene v studiu Peti element in na lokacijah pred epidemijo, ostanejo na profilu posamezne osebe in bodo ponovno aktivirane ob pričetku obratovanja studia oziroma ob ponovnem prihodu posamezne osebe na vadbo in/ali lokacijo (ko bo to mogoče). Karte kupljene pred karanteno je mogoče pretvoriti v spletne karte. Spletna karta velja za nove programe oddajanja v živo, za katere potrebujete ločeno karto od vseh obstoječih.

NAKUP ŠT. SPLETNIH KART NI OMEJEN ZA NOBENO VADBO IN JE ODPRT ZA KATERIKOLI PROGRAM, KOLIKOR POGOSOTO ŽELITE. 1× BREZPLAČNI SPLETNI OBISK SI PREKO PETI ELEMENT APLIKACIJE NALOŽITE SAMI, NA BLAGAJNI, KO OPRAVLJATE NAKUP STORITEV.

Za dodatne informacije vas vabimo, da se prijavite na naše e-novice na tej povezavi (spodaj), sicer pa vas vabimo k prebiranju teh člankov. Hvala za podporo in zaupanje. Obvladujmo bolečine skupaj in preprečimo negativne posledice stresa, napetosti in potencialnih težav.

VEČ INFORMACIJ
CENIK SPLETNIH KART

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana