Aktualno

Uporabljate kartico?

Uporaba kartico Peti element, ki jo prejmete ob vpisu v studio, je z namenom. Če kartico uporabljate, ni potreben stik z nobeno površino, saj jo le prislonite na domofon in vrata se vam odprejo samodejno. Z vstopom s kartico vas program tudi zazna in avtomatsko odšteje obisk na uro, kjer imate opredeljeno rezervacijo, zato zadrževanje na recepciji nma pomena. Do prostora lahko dostopate 25 minut pred rezervacijo in 10 minut po pričetku ure.

Za uspešno uporabo samodejnega odpiranja vrat potrebujete:
- kartico, ki je kodirana na vaše ime;
- obvezno rezervacijo na ustrezno uro;
- poravnano letno vpisnino in
- veljavno karto.

Ob vstopu v prostore si razkužite roke, se sezujete in obuvala odložite na za to namenjene odlagalne površine. Ob vstopu v vadbeno sobo si ponovno razkužite roke, saj imamo samodejne alkoholne penilce za vaše boljše počutje. Blazine in pripomočke razkužimo takoj po uporabi. Priporočljivo si je roke razkužiti tudi ob odhodu. Za čas virusnih obolenj skrbimo za čim večjo mero čistosti in ne popuščamo pri higiene, zato prostore redno zračimo in razkužujemo. Med vadbo, maske niso potrebne. Ves čas obratovanja imamo vključeno prezračevanje, ki omogoča izmenjavo zraka 34 litrov/sekundo/osebo, kar zagotavljamo z dvemi rekuperacijskimi enotami Mitsubishi. Kvalitetne in varne vadbene izkušnje vam želimo.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana