Ekipa

Skrbno izbrana ekipa, ki poučuje in vodi programe v okviru znamke Peti element, je mednarodno izobražen kader, ki se neprestano izobražuje, dopolnjuje in pri svojem delu upošteva različne tehnike, pristope in znanja. Ekipa je certificirana ali trenirana za delo po mednarodni STOTT PILATES® licenci iz Kanade in mednarodni GYROTONIC® tehniki.

Posebnost ekipe Peti element je ta, da nenehno sledi najnovejšim raziskavam in dognanjem na fizioterapevtskem in športnem področju. Znotraj ekipe se medsebojno opazujejo, dopolnjujejo in usmerjajo in vso pridobljeno znanje implementirajo pri delu s strankami, tudi pri manualni obravnavi. Sodobnemi pilates so nadgradili z razvojno fizioterapijo, fascialnimi zakonitostmi in pod oporo anatomije telo obravnavajo celostno, kar omogoča obravnavo različnih patologij, bolečin in težav povezanih z dihanjem, lokomotornim sistemom, limfo in ostalimi podsistemi.

Visok standard znanja, izkušenj in nenehna izobraževanja, so zaščitni znak podjetja Peti element. Z neposrednimi kontakti iz tujine ponujamo inovativne vadbene tehnike in v pestri izbiri ponudbe predstavljamo uravnotežen in učinkovit repertoar raznovrstnih vadb in manualnih tehnik vključno z masažami, kjer vsakdo najde nekaj zase.

Naši članki

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana