O nas

Članki

Predstavljamo vam serijo člankov raznolikih zdravstvenih težav, s katerimi se pri našem delu srečujemo dnevno. Zaradi želje po pomoči, svetovanju in nenazadnje informiranju o tem, kaj je lahko vzrok težavam in iskanju odgovorov na raznovrstna vprašanja, smo zbrali najpogostejše patologije, katere je treba obravnavati resno predvsem pa s pravim izborom tehnik in vaj za samopomoč. Velikokrat se namreč srečujemo, da se zaradi nepravilnega postopanja predvsem v začetnem stanju, težave poslabšajo. V izogib dodatnim zapletom zato pojasnjujemo postopke in potrebne ukrepe v akutnem, subakutnem ali kroničnem stanju in svetujemo kako si lahko pomagate sami. Za vsako stanje tudi predlagamo primerne vaje in jih pospremimo z osnovnimi navodili izvedbe. Verjamemo namreč, da je skrb za svoje telo predpogoj za kvalitetno prebivanje v njem.

POMEMBNO​
Če bolečine vztrajajo in se povečujejo se posvetujte s svojim zdravnikom. Predstavljene vaje niso nadomestilo za terapijo in niso nujno primerne za vsakogar. V primeru povečanja bolečin med izvajanjem predstavljenih vaj svetujemo, da vaj ne izvajate. Za podrobnejša navodila, detajlno analizo ali individualni posvet, se prosimo naročite na uvajanje.

»Pozornost je gonilna sila, ki premika človeško telo.« Juliu Horvath​
»Če imate pri 30. letih hrbtenico togo in negibljivo ste stari. Če imate pri 60. letih hrbtenico gibljivo in prožno ste mladi..« Joseph Pilates​
»Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.« Louise Hay​

ČLANKI​

Več informacij: kontakt

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana