Ponudba

SPLETNE ONLINE VADBE

Vabljeni, da se nam pridružite v rednih spletnih treningih, štiri dni v tednu, v živo. Spletne ure so na voljo za rezervacije, prosimo le, da si na profil naložite spletno karto, kateri smo ohranili nekaj popusta.

Ni potrebno zapustiti dom, da ostanete povezani z nami. Nikar ne dopustite, da bolečina postane redna spremljevalka v telesu in mislih. Nesmiselno je izgubiti prigarano stabilnost in gibljivost, pridobljeno z rednimi vadbami pred nastopom karantene. Pridružite se spletnim online vadbam Peti element, katere vodi ekipa najbolj izkušenih inštruktorjev z dotičnega področja iz zdravstvene in športne stroke. Vsaka spletna vadbena izkušnja je v živo in edinstvena, prilagojena priložnostim gibanja doma, z inovativnimi pripomočki in vedno raznoliko vsebino.

1× BREZPLAČNI SPLETNI OBISK SI PREKO PETI ELEMENT APLIKACIJE NALOŽITE SAMI, NA BLAGAJNI, KO OPRAVLJATE NAKUP STORITEV.

 • ponedeljek 17:30 osnovni pilates
 • torek 07:00 osnovni pilates in 18:45 osnovni pilates
 • sreda 20:45 napredni pilates
 • četrtek 17:30 post-reha in četrtek 19:30 osnovni pilates
 • petek 10:00 nosečnice ter po porodu
 • nedelja 20:30 napredni pilates

Za vključitev v posamezno uro potrebujete brezplačno programsko aplikacijo Zoom in prenosni ali stacionarni računalnik, tablico ali mobilni telefon (kjer boste spremljali posnetek). Za priključitev k posamezni spletni vadbi online potrebujete aktivno spletno karto, k izbrani vadbi pa se priključite preko rezervacije, ki jo opravite v Peti element aplikaciji, ki si jo naložite na svoj pametni telefon. Ko opravite rezervacijo, 10 minut pred pričetkom posamezne spletne vadbe, na svoj elektronski naslov prejmete edinstveno spletno povezavo, s pomočjo katere se priključite v prenos v živo. Ko vas program vpraša za ime vnesite ime in inicialko priimka zaradi identifikacije. Vadbe v živo ni mogoče ustavljati ali si jo kasneje kako drugače predvajati. Ko se vadba v živo konča, se prenos zaključi.

URNIK Urnik se nahaja v aplikaciji Peti element, naložite si ga na pametni telefon. Individualne vadbe potekajo v živo preko spleta izključno po vnaprejšnjem dogovoru za ustrezen termin. POMEMBNO: Nakup posameznega paketa spletnih kart ni omejen na program (osnovni, napredni, reha), ne časovno (mesečno, trimesečno...), niti terminsko (lahko se prijavite na katerokoli spletno vadbo, kolikokrat želite). Veljavnost posameznega paketa je neomejena (imamo možnost nakupa 1, 4,8 ali 12 obiskov). Do cenika spletnih kart lahko dostopate tukaj.

NOVE STRANKE Za vse nove stranke je zaželeno, da opraviti individualno uvajanje, ki smo ga oblikovali v paket. Več o tem, zakaj je uvajanje pomembno, si lahko preberete v rubriki Kako začeti. Enkratni individualni uvajalni paket je namenjen izključno novim strankam, ki princip našega dela ne poznajo, pri čemer prejmejo posnetek osnovnih principov in PDF knjižico kot pripravo na varno vadbeno izkušnjo s Petim elementom.

KAKO NAREDITI NOVI PROFIL (ZA VSE NOVE STRANKE)

Vsaka nova stranka si sama ustvari profil preko aplikacije Peti element, kjer vnese vse potrebne informacije. Prosimo, da ste pri vnašanju podatkov previdni, saj prejmete edinstveno kodo za spletne vadbe na elektronsko pošto. V primeru vprašanj nas kontaktirajte preko našega kontakta. Vsi, ki imate obstoječi profil vas prosimo, da si ne ustvarjajte novega profila v programu, saj vam bomo pri plačilih preko TRR ročno karte prišteli na aktivni profil, vi pa paketa zato ne boste videli in bo uporaba karte zato onemogočena. Ustvarjanje novega profila je odprta opcije izključno za nove stranke, vse obstoječe stranke, profil v sistemu že imate.

REZERVACIJE IN ODJAVE Obiskovanje vseh naših spletnih vadb deluje po principu rezervacij, ki jih opravljate preko aplikacije Peti element na svojem pametnem telefonu. Preko aplikacije dostopate do aktualnega urnika, kjer si s potrditvijo izbranega termina rezervirate mesto na uri. Vse spletne vadbe in termine lahko rezervirate tolikokrat, kolikor imate zakupljenih obiskov. V primeru neaktivne karte, rezervacija ne bo mogoča, zato vam za nemotene rezervacije svetujemo sprotni nakup obiskov. Od rezervacij skupinskih spletnih vadb se lahko brezplačno odjavite do 15 minut pred pričetkom, od rezervacij individualnih vadb pa se brezplačno lahko odjavite do 12 ur pred pričetkom. Veljavnost kart je neomejena.​​ V primeru, da se strinjate s prejemanjem naših elektronskih sporočil (priporočljivo), boste za vsako rezervirano vadbo dan prej prejeli obvestilo.

NAČIN PREDVAJANJA VADB Preko rezervacije na svojo elektronsko pošto, 10 minut pred pričetkom vadbe, prejmete edinstveno povezavo do programa Zoom. S tem lahko vadbe spremljate preko kateregakoli medija, kjer imate naložen android operacijski sistem. Priporočilo - povezavo odprite izključno iz medija, kjer boste gledali spletno vadbo. Pri prvi povezavi bo za prenos posnetka, na izbran medij, potrebno naložiti Zoom aplikacijo, katera bo potem ostala na mediju, vedno na voljo za vsa nadaljnja spremljanja spletnih vadb. IDENTIFIKACIJA Ob priključitvi preko aplikacije Zoom vnesete ime in inicialko priimka (pred identifikacijo vas ne bomo spustili v prenos), potrdite povezavo in počakate, da se vam na zaslonu izpiše kdaj se vadbeni proces prične. AUDIO PREKLOP V spletni sobi si glas omogočite sami s klikom ikone - Call via device audio.

RAZPORED SPLETNIH ONLINE VADB

torek ob 07:00 in 18:45 osnovni program
sreda ob 19:15 napredni program
četrtek ob 19:40 napredni program
petek ob 10:00 nosečnice/po porodu
nedelja ob 20:40 napredni program

PLAČILA Vse pakete je mogoče plačevati s kreditno kartico preko aplikacije ali po predračunu. V primeru želje po slednjem nam pišite in posredovali vam bomo račun, ki ga lahko poravnate preko TRR. Takoj, ko bo plačilo vidno, bo karta naložena na vaš profil in rezervacija bo mogoča. Sredstva lahko nakažete na naš TRR - Peti element studio d.o.o., Barjanska cesta 62, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 0204 5026 1794 849 (NLB d.d.) - CENIK

Za vadbeno izkušnjo preko spleta potrebujete talno blazino, brisačo in udobno športno oblačilo. Obvestiti vas želimo, da pri spletnih vadbah uporabljamo licenčen program Zoom in prenos poteka brez zapletov, kar ni isto kot javljanje v živo preko FB kanala (pri slednjem se znajo kdaj zgoditi mrežni zapleti).

Urnik spletnih programov si oglejte tukaj.
osnovni program = osnovna vadba za vsakogar (oglejte si primer preko brezplačne spletne vadbe, ki smo jo imeli na fb kanalu tukaj in tukaj.
napredni program = naprednejša vadbena izkušnja za tiste brez akutnih bolečin
nosečnice/po porodu = program za nosečnice in po porodu, kjer bo 45minutni poudarek na sproščanje, raztezanje in krepitev, 15min pa na vajah za medenično dno, dihanje in boljšo čuječnost.

PAKETI Z namenom, da uporabniško izkušnjo z novimi vadbami preko spleta karseda poenostavimo imamo:
- enkratni individualni uvajalni paket za začetnike (zaželeno za vse nove osebe, prejmete video vsebino in pdf z vsemi osnovnimi principi za varno vadbo med skupinskimi spletnimi programi),
- štiri spletne skupinske karte: enkratni skupinski obisk, 4 obiski in 8 obiskov ter
- individualne spletne individualne karte, ki so enake kot do sedaj (v studiu).

KARTE OD STUDIA IN LOKACIJ konvertacija obstoječih kart iz studia in lokacij, v spletne karte ni mogoča.

DODATNO O MOBILNI APLIKACIJI IN PRIJAVAH PREKO SPLETNE STRANI

Rezervacije vadb, ki se opravljajo preko mobilne aplikacije Peti element (priporočljivo) in preko naše spletne strani, delati sami. Do aktualnega urnika je mogoče dostopati 24 ur na dan, s potrditvijo izbrane vadbe pa lahko opravite enkratno ali večkratno rezervacijo (odvisno od števila zakupljenih obiskov). V primeru, da vam rezervirani termin ne ustreza se lahko od njega brezplačno odjavite s pravočasno odjavo (15min pred pričetkom vadbe na spletu). Spodbujamo vas, da si naložite aplikacijo Peti element, saj po potrditvi rezervacije preko mobilne aplikacije, le-to enostavno vnesete v svoj koledar, kjer nastavite poljubne opomnike. V primeru strinjanja s prejemanjem naših elektronskih sporočil (priporočljivo), boste dan prej obveščeni o vsaki rezervaciji.

KAKO DO MOBILNE APLIKACIJE PETI ELEMENT? Mobilno aplikacijo z imenom Peti element brezplačno prenesete in namestite na svoj telefon*:

 • Uporabniki Android iz Google play
 • Uporabniki iOS iz App Store

Aplikacija je na voljo v slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem in španskem jeziku.
*Mobilni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android (4.0.2. ali novejši) ali iOS ( 8 ali novejši)​

PRIJAVA V MOBILNO APLIKACIJO IN SPLETNO MESTO Za vklop in uporabo mobilne aplikacije/spletnega mesta sami ustvarite svoj profil, poljubno uporabniško ime in geslo. Geslo naj ima eno veliko črko in vsaj eno številko, dolgo pa naj bo osem znakov. Geslo lahko ponastavite preko gumba »Pozabljeno geslo?«.

INFORMACIJE O APLIKACIJI

 • Vadbe se nanašajo na vse skupinske spletne vadbe.
 • Termini se nanašajo na individualne termine.
 • Moje vadbe = pregled nad vsemi rezervacijami skupinskih spletnih vadb in možnost enostavne in hitre odjave (brezplačno do 15min pred pričetkom).
 • Moja čakalna vrsta = pregled vseh skupinskih vadb na katere ste prijavljeni.
 • Moji termini = pregled nad vsemi rezervacijami individualnih vadb in možnost enostavne in hitre odjave (brezplačno do 12 ur pred pričetkom).
 • Moja prisotnost = pregled nad zgodovino vseh prisotnosti (uvajanj, skupinskih vadb, individualnih terminov, masaž).
 • Moj račun = zgodovina plačanih računov in vaše tekoče stanje na računu Peti element.

Za dodatne informacije vas vabimo, da se prijavite na naše e-novice na tej povezavi (spodaj), sicer pa vas vabimo k prebiranju teh člankov.

CENIK SPLETNIH VADB

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana